Home / archiefcentraal / rosengaerde opent beweeg and beleeftuin

rosengaerde opent beweeg and beleeftuin

De beweeg & beleeftuin van Rosengaerde wordt in fases gerealiseerd en met het plaatsen van de beweegtoestellen is stap 1 nu afgerond. Om de tuin verder in te richten en alle plannen te realiseren gaat de fondsenwerving door. Rosengaerde mag deelnemen aan de Rabobank Coöperatieweken.

In totaal is er 130.000 euro beschikbaar voor maatschappelijke projecten in de Vaart en Vechtstreek, waaronder het project van Rosengaerde dus. Van 26 oktober t/m 9 november kunnen leden stemmen en zo de hoogte van de bijdrage bepalen.

Lees ook

Politie heeft winkeldief in Dalfsen na achtervolging te pakken

DALFSEN – In Dalfsen is een winkeldief dinsdagmiddag al snel in zijn kraag gevat. Bij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.