pec zwolle

  De openingsfase van de wedstrijd beloofde veel goeds, want het speelde golfde op en neer. Excelsior nam echter al snel de overhand. De Zwollenaren konden de bal nauwelijks in de ploeg houden en kwamen bijna niet meer van de eigen helft af. De eerste grote kans was voor Excelsior, maar de bal werd in het zijnet gekopt, vervolgens volgden nog kansen voor Koolwijk en Karami. PEC Zwolle mocht dus van geluk spreken dat het bij rust nog 0-0 stond.

  In de tweede helft leken de rollen opeens volledig omgedraaid toen PEC Zwolle na drie minuten al wist te scoren. Menig rondde keurig af na een goede combinatie, 0-1. Na deze goal werd de wedstrijd er van beide kanten niet fraaier op, maar werd vooral Excelsior totaal niet meer gevaarlijk. Toen Excelsior al drie keer had gewisseld, raakte Bruins geblesseerd en moesten de gastheren met tien man verder. PEC-speler Menig verzuimde om een grote kans binnen te werken en de wedstrijd in het slot te gooien. Django Warmerdam deed dat even later wel nadat hij goed doorzette en de bal in de lange hoek werkte, 0-2.

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.