Home / archiefcentraal / ozc komt met de schrik vrij

ozc komt met de schrik vrij

Veurink was na afloop opvallend positief. “Complimenten naar de ploeg. Natuurlijk, we kwamen in de slotfase nog wel in de problemen doordat zij opportunistisch gingen spelen. Toen het met nog een minuutje of vijf op de klok 4-3 werd was het toch even schrikken. En ja, het was wel even onrustig, maar we trokken de winst wel over de streep. Ik zie elke week progressie.”

De bezoekers uit Ommen leken een gemakkelijke middag te beleven in de carnavalsstad van Twente. Bram van Rijn opende al vroeg in de wedstrijd de score en met de rust in zicht verdubbelde Frank Kuiper de voorsprong. “In die fase waren we heer en meester”, zag Veurink. Toen Kuiper na de onderbreking de 3-0 op het scorebord toverde was de wedstrijd gespeeld dacht de trainer van OZC. “Tot Ramon Jonkers de bal op de schouder kreeg en de scheids hem op de stip legde. Op z’n minst discutabel, maar goed, hij geeft hem.”

Florian Boitelle mocht vanaf elf meter tekenen voor 3-1. Pal daarna herstelt Frank Jansen de marge van drie. “4-1, nu is het klaar denk je dan, tot Frank Kuiper er af moet met een flinke schouderblessure.” Kuiper naar het ziekenhuis en de bezoekers uit Ommen van slag. “Toch wel. Ze gooien alles op de aanval en toen was het voor ons overleven.” Bob Snijders scoort twee keer en brengt de thuisclub terug tot 4-3. Verder laat OZC het niet komen. “Ik ben tevreden, maar met die kanttekening dat we het niet zo ver hadden moeten laten komen en meer afstand hadden moeten nemen.”

Veurink is benieuwd waar zijn ploeg staat en ziet uit naar de confrontatie met Enter Vooruit. “Een goede graadmeter. Ik denk dat we verder zijn dan bij de start van de competitie en ga er van uit dat we Enter goed partij kunnen bieden.”

Lees ook

Dirk Beldman vertrekt als hoofdtrainer van VV Lettele

LETTELE – Dirk Beldman, trainer van het eerste elftal van VV Lettele, heeft aangegeven aan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.