ovc 21 houdt blue hearts evening tournement

Avondwedstrijden, het blijft iets bijzonders in de voetballerij. Waarom is het zo anders? Is het omdat er gespeeld wordt onder kunstlicht? Of misschien omdat het ’s avonds sterk afkoelt en de temperatuur verschilt met die van overdag? Of komt het toch omdat het aan het eind van de dag is, en de lichamelijke gesteldheid van de spelers anders is. Hoe dan ook: het zijn vaak hele andere wedstrijden dan overdag met een specifieke sfeer, die zowel door spelers als publiek heel anders wordt ervaren. Juist daarom koos de toernooiorganisatie van OVC ’21 er voor om een voetbalhappening in de late uurtjes te organiseren. In het jaar dat de vereniging haar 95e verjaardag viert.  

De deelnemende teams komen uit de afdeling de JO 15 (jeugd onder vijftien jaar) en zijn afkomstig uit Dalfsen, Lemele, Vilsteren en Ommen (OVC ’21 en OZC). De opzet is dat vanuit de twee poules van vier clubs de twee winnaars uitkomen in een finale. De eindstrijd wordt spectaculair aangekleed en wordt voor de spelers ongetwijfeld een bijzondere ervaring. Wat er zoal staat te gebeuren is en blijft een verrassing. 

Maar zoals het motto van OVC ’21 al suggereert, ‘een club met meer dan twee doelen’, draait niet alles om de finale. Het toernooi wil zich onderscheiden in sportiviteit, gastvrijheid, originaliteit en natuurlijk gezelligheid. De organisatie hoopt naast de teams veel supporters te mogen begroeten. Schroom niet en kom een kijkje nemen op de accommodatie van OVC ’21 op sportpark Westbroek. Zie ook www.ovc21.nl.  

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.