Home / archiefcentraal / ommen zoekt weer kanshebbers voor vrijwilligerspluim

ommen zoekt weer kanshebbers voor vrijwilligerspluim

Dit jaar reikt de gemeente Ommen voor de vierde maal de Vrijwilligerspluim uit. De pluim is een blijk van waardering met dit jaar niet één, maar twee categorieën. Namelijk een pluim voor de persoon en een pluim voor de groep vrijwilligers die het lokale vrijwilligerswerk in Ommen het afgelopen jaar op een bijzondere en positieve manier op de kaart heeft gezet.

Als inwoner van de gemeente Ommen kun je een persoon én een groep aanmelden voor de Vrijwilligerspluim 2016. De criteria voor het aanmelden zijn dat de persoon en de groep uit Ommen moeten komen, dat ze zich recent vrijwillig hebben ingezet en dat ze met hun inzet onderscheidend en inspirerend zijn geweest.

Om iemand aan te melden voor de Vrijwilligerspluim 2016 kun je het formulier in de bijlage invullen. Het aanmeldformulier is ook te downloaden op www.vrijwilligerssteunpuntommen.nl. Je dient het formulier voor 7 november 2016 mailen naar vrijwilligerssteunpunt@ommen.nl te sturen of langs te brengen bij het Vrijwilligerssteunpunt Ommen, gevestigd in het gemeentehuis Ommen.

Jury
Een jury, bestaande uit leden van de Klankbordgroep van het Vrijwilligerssteunpunt en wethouder Ko Scheele, beoordeelt alle aanmeldingen en selecteert drie genomineerden, welke later bekend worden gemaakt. Op woensdag 7 december 2016, op de dag van de vrijwilliger, wordt bekend gemaakt wie de ‘Vrijwilligerspluim 2016’ mee naar huis mag nemen. Wethouder Ko Scheele reikt namens de gemeente Ommen de pluim uit.

Lees ook

Boek van de Week: Het Rosie resultaat

OMMEN – Het boek van de week van Bibliotheek Ommen is ‘Het Rosie resultaat’ van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.