olga commandeur aanwezig bij opening beweeg and beleeftuin rosengaerde

Rosengaerde nodigt iedereen uit om in beweging te komen en bij de opening aanwezig te zijn. De tuin ligt op het terrein tussen de woningen aan de Schoolstraat en Pleijenhof. Niet alleen cliënten van Rosengaerde kunnen straks van de tuin genieten, maar ook omwonenden. Rosengaerde gaat in de tuin met samenwerkingspartners leuke activiteiten organiseren.

Om de tuin verder in te richten en alle plannen te realiseren gaat de fondsenwerving door. Het initiatief van Rosengaerde wordt gewaardeerd door de Rabobank en daarom mag Rosengaerde deelnemen aan de Rabobank Coöperatieweken. De Rabobank Coöperatie Weken zijn in het leven geroepen om maatschappelijke projecten financieel te ondersteunen én verder te versterken. In totaal is er € 130.000,- beschikbaar voor maatschappelijke projecten in de Vaart en Vechtstreek. Van 26 oktober t/m 9 november kunnen leden stemmen op maatschappelijke projecten en zo de hoogte van de bijdrage bepalen.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.