nieuwe dienstregeling ns maar niet voor hier

De nieuw dienstregeling van de NS is de grootste verandering sinds 2006. Maar als je in Salland/Vechtdal woont, gebeurt er niets. In Vechtdal rijden voornamelijk Syntustreinen, en in Salland (Zwolle-Enschede) gaat dat op termijn gebeuren. Daar waar de NS het wel voor het zeggen heeft (Zwolle-Deventer bijvoorbeeld) verandert er ook niks. Om voor één jaartje de boel over hoop te halen en het daarna aan een ander over te dragen, is niet zo logisch. Daarnaast is de elektrificatie van Zwolle-Enschede nog niet klaar.

Syntus gaat vanaf 2018 (december 2017) Zwolle-Enschede doen, wat betekent dat er zeker tot die tijd niks verandert op betreffende lijn. Of er daarna vier treinen per uur gaan rijden is nog maar de vraag. Syntus beloofde dat wel toen ze de aanbesteding wonnen. Maar later zei een woordvoerder dat die plannen nog niet concreet zijn.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.