nacht van de nacht ook dit jaar weer in dalfsen

Nachtwandeling en huifkarrentocht
Ook bij Partycentrum ‘Het Boskamp’ vinden activiteiten plaats. Onder begeleiding van drie natuurgidsen wordt er een natuurwandeling, in groepjes, van een half uur langs het bos gemaakt. Daarna vindt er een huifkarrentocht in de omgeving van Dalfsen plaats. De afgelopen jaren waren er drie huifkarren nodig waar zo’n 30 tot 35 personen per kar in kunnen. Totaal kunnen maximaal 200 mensen deelnemen. De groepen worden wel gesplitst, de ene helft gaat eerst wandelen en na de soep in de huifkarren, en de andere helft gaan eerst in de huifkarren, soep nuttigen en vervolgens wandelen.

Op deze manier zijn de kosten wat te drukken en hebben ze minder huifkarren nodig. Onderweg, bij de wisseling, staat er een kop dampende groentensoep klaar.

De aanvang is om 19.30 uur bij Partycentrum ‘Het Boskamp’, Sterrebosweg 2 in Dalfsen. Verzoek om géén zaklampen mee te nemen. Deelname is gratis, maar opgave is wel noodzakelijk. Dit kan tot 27 oktober door te mailen naar info@hetboskamp.nl of per telefoon: (0529) 43 17 12. (na 13.00 uur) Bij opgave krijg je een deelnemersnummer toegewezen, deze moet je onthouden, in verband met het instappen.

Wacht niet te lang met opgave. De opdrachtgever is de gemeente Dalfsen. Die ook de kosten van dit gebeuren zal dragen. Het kost je dus niets, ook de soep niet.

Ook de buurt wordt weer gevraagd om van 19.30 uur tot 21.00 uur zo min mogelijk buitenverlichting aan te doen die avond. Dan is het nóg donkerder.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.