mooie verhalenavond in de westermolen

Want dit is één van de 7 verhalen die donderdagavond verteld werden. Trouwens, kent u het verhaal van Jan Sloek? Door hebzucht raakte hij in een levensgevaarlijke situatie. Nee? Werkelijk een gemiste kans! Het was weer een gezellige drukte in de ruimte bij de Westermolen! De vertellers van vertelgroep In geuren en kleuren hadden zich goed voorbereid op deze bijeenkomst. Er hing een gezellige sfeer en nagenoeg alle stoelen waren bezet. De verhalen stonden gedeeltelijk in het teken van de herfst; sommige met een vette knipoog naar dit jaargetijde. Kees Jongbloed verhoogde de sfeer met zijn mooie stem en prachtige gitaarspel op zijn eigen persoonlijke wijze. Mede daardoor  was het een afwisselend programma met grappige en ook serieuzere verhalen, gedeeltelijk in de streektaal. 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.