man probeerde afgebrand bedrijfspand in ommen te betreden

  Mensen van beveiligingsbedrijf Buro Schaaf troffen de man gisterenavond laat aan op het terrein. Hij was niet bevoegd daar te zijn en werd daarom staande gehouden. Dat bevestigt Harm de Jong, Directeur Operatie van Buro Schaaf. “De man is vervolgens overgedragen aan de politie.”

  Ook de politie bevestigt het voorval, maar zegt ook dat de man niet is aangehouden. Geruchten dat het de eigenaar was van een van de bedrijven die door de brand getroffen werden, kon of wilde de politie niet bevestigen noch ontkennen. “Daar doen wij geen uitspraken over”, aldus een woordvoerster. De man is medegedeeld dat hij zich niet meer op het terrein mag begeven zolang het afgesloten is.

  Auto
  De politie doet nog volop onderzoek naar de zaak. Vastgesteld is dat het om brandstichting gaat, maar tot op heden is er nog geen verdachte aangehouden. Een gevonden auto aan de rand van Ommen – die mogelijk vlak voor de brand is gestolen bij een van de getroffen bedrijven – kan een aanknopingspunt bieden.

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.