Home / man probeerde afgebrand bedrijfspand in ommen te betreden

man probeerde afgebrand bedrijfspand in ommen te betreden

Mensen van beveiligingsbedrijf Buro Schaaf troffen de man gisterenavond laat aan op het terrein. Hij was niet bevoegd daar te zijn en werd daarom staande gehouden. Dat bevestigt Harm de Jong, Directeur Operatie van Buro Schaaf. “De man is vervolgens overgedragen aan de politie.”

Ook de politie bevestigt het voorval, maar zegt ook dat de man niet is aangehouden. Geruchten dat het de eigenaar was van een van de bedrijven die door de brand getroffen werden, kon of wilde de politie niet bevestigen noch ontkennen. “Daar doen wij geen uitspraken over”, aldus een woordvoerster. De man is medegedeeld dat hij zich niet meer op het terrein mag begeven zolang het afgesloten is.

Auto
De politie doet nog volop onderzoek naar de zaak. Vastgesteld is dat het om brandstichting gaat, maar tot op heden is er nog geen verdachte aangehouden. Een gevonden auto aan de rand van Ommen – die mogelijk vlak voor de brand is gestolen bij een van de getroffen bedrijven – kan een aanknopingspunt bieden.

Lees ook

ACO van Elderen start weer met de ACO-plus groep

(Advertorial) OMMEN – Begin september is ACO van Elderen weer gestart met de lessen voor …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.