lustrum voor bierfest nieuwleusen

Muziek, bier, worst en traditionele kleding. Op zaterdag 29 oktober staat in ’t Witte Peerd in Nieuwleusen de vijfde editie van het Bierfest Nieuwleusen op het programma. Bezoekers worden uitgenodigd om in lederhose of dirndljurkje te komen.

Tijdens dit gezellige herfstfestijn worden de beste Schlager- en Tirolerhits gespeeld. lange biertafels, grote pullen bier en bediening in traditionele kleding maken het plaatje compleet. Muziek is tijdens dit Bierfest belangrijk. de organisatie van Hallo Nieuwleusen is dan ook blij dat men de band ‘Knallermann’ kan voorstellen. 11 verrückten musiker stellen das Zelt ‘auf’m Kopf’

Spektakel und fest garantiert!
Bezoekers worden zoveel mogelijk uitgenodigd om te komen in passende Duitse kledij. “Durf zelf ook je Lederhose of Dirndl aan te trekken”, aldus de organisatie. “We roepen iedereen op om zich aan het thema te houden. Verplichten doen we het natuurlijk niet, maar het komt de feestsfeer ten goede!”

De zaal gaat 29 oktober open om 21:00 uur

Voorverkoop: 10,00 euro p.p. Aan de deur: 12,50 euro p.p. Toegang vanaf 16+.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.