linkedin bij arbopositief voor werkzoekenden uit ommen en hardenberg

  Social media zijn belangrijk voor het vinden van werk. Werkgevers plaatsen steeds vaker vacatures op Facebook, Twitter en LinkedIn. Werkzoekenden kunnen ervoor zorgen dat ze vindbaar zijn via deze digitale kanalen. Een goed profiel is dan essentieel. De techniek kan nog best lastig zijn en daarvoor organiseert ArboPositief de bijeenkomst over LinkedIn. Deelnemers kunnen op hun eigen laptop of tablet kennis maken met LinkedIn en met hun cv in de aanslag direct een profiel aanmaken.

  ArboPositief Hardenberg is een netwerkorganisatie van, voor en door werkzoekenden in de gemeente Hardenberg en Ommen en omliggende kernen. De bijeenkomst van 26 oktober vindt plaats op het bedrijventerrein Vechtpark, Vechtstraat 2D in Hardenberg (ingang uitzendbureau Carrière). De inloop is vanaf 10.00 uur. Het programma duurt tot 12.00 uur. De bijeenkomsten van ArboPositief zijn gratis toegankelijk. Wel betaal je voor het eerste kopje koffie of thee € 1,50. Meer informatie, suggesties of vragen? Stuur dan een e-mail naar hardenberg@arbopositief.nl

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.