Home / archiefcentraal / lelijke eenden rijden over lemelerberg en sallandse heuvelrug

lelijke eenden rijden over lemelerberg en sallandse heuvelrug

De rit start rond 12.00 uur in Schalkaar (bij Restaurant de Lindenboom). Vervolgens toeren alle Lelijke Eendjes door Overrijssel: van Schalkhaar naar Eikelhof, langs Wijhe naar Heino, door naar Dalfsen en Leleme (over de berg), Nijverdal, de Sallandse Heuvelrug en weer terug naar Schalkhaar. Zo’n 100 kilometer over de binnenwegen van Overijssel.

Meerijden
Voor leden van de 2CV Club Nederland is de rit gratis. Als er Eenden-liefhebbers in de streek wonen en graag meerijden, dan zijn ze van harte welkom. Ook auto’s die direct zijn afgeleid van de 2Cv zijn welkom (Dyane, Mehari, bestel-Eend (AK350, AK400), Acadiane, Ami’s en kitcars zoals de Burton en de Lomax).

Wil je meerijden: geef je dan op door een mailtje te sturen naar evenementen@2cvclub.nl Doe dit uiterlijk vrijdag 7 oktober.

Lees ook

Jeugdige Ommenaar zet zich in voor gezonder Ommen

OMMEN – Onlangs nodigde Wethouder Ko Scheele met onder andere jeugd, onderwijs, cultuur en sport …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.