kwalitaria delifrance dalfsen in cafetaria top 100

Ook dit jaar ging men weer op zoek naar de beste cafetaria van Nederland voor een plekje in de Snackkoerier Cafetaria Top 100, een ranking die jaarlijks middels mystery visits en een onafhankelijke, deskundige jury tot stand komt.

Deelnemende zaken werden door de jury beoordeeld op het gebied van gastvrijheid, hygiëne, interieur en exterieur, marketing en communicatie, productpresentatie- en kwaliteit en algemene indruk.

Volgens de kenners heeft Kwalitaria Délifrance Dalfsen een ‘prima stopkracht’, het is van een afstand goed zichtbaar en herkenbaar. “Ook van binnen straalt het één en al kwaliteit uit”, valt te lezen in het juryrapport. “Al met al is de beproefde combinatie Kwalitaria-Délifrance mooi doorgevoerd met volop aandacht voor de presentatie. De producten worden snel bereid en smaken goed. Kortom, een fris en fruitig bedrijf dat met kleine verbeteringen wellicht nog verder kan stijgen.” Detail: de aankleding kan nog iets warmer.

Overijssel
De Dalfser cafetaria is één van de slechts drie Overijsselse cafetaria’s in de Top 100. Restaria Boswinkel in Enschede staat op plek 34 en Sterk Langs De Lijn in Wierden op nummer 59. Daarmee is onze provincie niet bepaald goed vertegenwoordigd in de rangschikking.

De winnaar is overigens gevestigd in het Brabantse Oisterwijk. Eethuys de Lind mag zich een jaar lang beste cafetaria van Nederland noemen.

De Snackkoerier Cafetaria Top 100 is voor alle fastservice restaurants en cafetaria’s in Nederland, waarvan friet en snacks de belangrijkste producten in het assortiment zijn.​

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.