Home / kledingbank nieuwleusen dolgelukkig met nieuw pand

kledingbank nieuwleusen dolgelukkig met nieuw pand

Het waren spannende tijden voor de Kledingbank Nieuwleusen. Het was maar de vraag of ze hun werk konden voortzetten nu het pand aan de Grift niet meer beschikbaar was. Een andere locatie was nog niet zo eenvoudig gevonden.

Mede dankzij de inzet van Spans Makelaardij kan de uitgifte van tweedehands kleding na een korte onderbreking weer worden opgepakt. “We zijn ontzettend dankbaar en blij met onze nieuwe pand”, zegt Femmy Stolte van de Kledingbank. “Er is genoeg parkeergelegenheid en ook voldoende privacy voor de mensen.”

Ze zijn momenteel erg druk met het schoonmaken en inrichten van het nieuwe pand. Eind november staat de eerste uitgifte weer op de kalender. De Kledingbank verstrekt tweedehands kleding aan mensen in de omgeving die het op dit moment niet zelf kunnen financieren.

Op de website www.kledingbanknieuwleusen.nl kunt u zien hoe u in aanmerking komt voor de Kledingbank. Ook staan hier de adressen vermeld waar u kleding kunt inleveren.

Lees ook

Zoekplaatje van de week

OMMEN – De fotowerkgroep van het Cultuurhistorisch Centrum Ommen vraagt uw hulp bij het beantwoorden …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.