Home / jos gaat los iedere twee weken op vechtdal centraal

jos gaat los iedere twee weken op vechtdal centraal

Mijn naam is Jos Jansen, ik woon in Dalfsen en ben 67 jaar. Vroeger schreef ik columns voor De Lemelervelder en nog niet zo lang geleden voor www.dalfsennet.nl. De derde column, over de rookzones bij Isala in Zwolle, kon echter niet door de beugel en ik ben van deze reclamezuil voor Dalfsen verwijderd. Door Wilhelmus van Krass’Ouwe ben ik liefdevol opgevangen en schrijf sindsdien op www.verzameldnieuws.nl met overdonderend succes ‘Jos gaat los’. Eén klein nadeeltje, geen hond leest het.

Van Vechtdal Centraal krijg ik de gelegenheid om mijn podium te verbreden en deze kans zal ik met beide handen aanpakken. Verwacht geen diepgravende stukjes, maar een veelal humoristische kijk op de meest uiteenlopende gebeurtenissen. De eerste column gaat over de voordelen van kunstgras en het daarmee samenhangende alcoholprobleem van vele ex-voetballers.

Lees ook

Felicitaties voor diamanten echtpaar Stad – Jansen

BEERZERVELD – Burgemeester Hans Vroomen heeft het echtpaar Stad – Jansen op 28 april gefeliciteerd …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.