Home / archiefcentraal / in lederhosen naar het bierfest nieuwleusen

in lederhosen naar het bierfest nieuwleusen

Tijdens dit gezellige herfstfestijn worden de beste schlager- en Tirolerhits gespeeld. Lange biertafels, grote pullen bier en bediening in traditionele kleding maken het plaatje compleet.

Muziek is tijdens dit Bierfest belangrijk. De organisatie van Hallo Nieuwleusen is dan ook blij dat men de band ‘Knallermann’ kan voorstellen. Elf verrückten musiker stellen das Zelt ‘auf’m Kopf’. Spektakel und fest garantiert!

Bezoekers worden zoveel mogelijk uitgenodigd om te komen in passende Duitse kledij. “Durf zelf ook je Lederhosen of Dirndl aan te trekken”, aldus de organisatie. “We roepen iedereen op om zich aan het thema te houden. verplichten doen we het natuurlijk niet maar het komt de feest sfeer ten goede!”

Wil jij dit jaar ook gegarandeerd met jouw vrienden een tafel kunnen delen? Dat kan! Reserveer nu alvast je tafel. De tafel is voor acht personen en kost €100,00 (€ 12,50 per persoon). Hiervoor heb je acht toegangskaarten, gegarandeerd een tafel en gedurende de avond worden er koude en warme hapjes bij jullie geserveerd.

Hoe reserveer je?

  1. Geef via bierfest@hallonieuwleusen.nl je naam, telefoonnummer en hoeveel tafels je wilt reserveren door.
  2. Zodra het bedrag van de reservering is ontvangen, ontvang je een e-mail ter bevestiging en is je reservering definitief. IBAN NL90RABO0345503899 t.n.v. ’t Witte Peerd.
  3. Op vertoon van deze bevestigingsmail kunnen de entreekaarten vanaf 3 oktober worden opgehaald bij ’t Witte Peerd. Westeinde 5, Nieuwleusen.

Kaarten zijn vanaf 1 oktober 2016 verkrijgbaar bij de onderstaande voorverkoopadressen:

  • Zalencentrum ‘t Witte Peerd
    Westeinde 5 NIEUWLEUSEN
  • Dinie Kleine Naaimachines
    Backxlaan 348 NIEUWLEUSEN

Voorverkoop: 10,00 euro p.p. Aan de deur: 12,50 euro p.p. Toegang vanaf 16 jaar.  De zaal gaat 29 oktober open om 21:00 uur.

Lees ook

Strengere handhaving bij horeca in IJsselland

REGIO – De gemeenten in de Veiligheidsregio IJsselland gaan vanaf het komende weekend strenger optreden …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.