hulporganisatie wacht op glasvezel in buitengebied

Erik Merx, directeur van stichting ORA: “Internetten is oké, maar snel internetten is beter! Het moet toch mogelijk zijn, dat tenminste vijftig procent van de huishoudens en bedrijven in het buitengebied meedoet aan deze actie? Laten we het buitengebied voor gezinnen en bedrijven aantrekkelijk houden. We hebben dagelijks heel wat internationale contacten en ontvangen foto’s en films. Met de huidige ontvangst wordt dit allemaal steeds lastiger. We maken ons daarom sterk voor de komst van glasvezel.”

Bewoners van het buitengebied van Nieuwleusen kunnen zich aanmelden voor glasvezel door een mail te sturen met hun adresgegevens naar info@nieuwleusensynergie.nl.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.