hoonhorst verliest thuis van abs

Al in de 3e minuut keek de ploeg van Andries lindeboom tegen een 0-1 achterstand aan. Doelpuntmaker was Wessel Nikkels. De 0-2 kort erna was wederom van dezelfde speler. Toen Martijn Stegink nog voor rust de 0-3 binnen schoot was de wedstrijd in feite gespeeld. Ruststand 0-3.

Hoonhorst ging na de hervatting voor een beter resultaat, maar er zijn van de dagen dat het even niet lukt. Ondanks goede aanvallen bleef de verdediging van ABS overeind. Eindstand 0-3. Door dit verlies is Hoonhorst onderdeel van een grote middenmoot met vier ploegen allemaal tien punten.  

Wel zijn er twee teams die een of twee wedstrijden minder hebben gespeeld. 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.