Home / archiefcentraal / historische verenigingen vechtdal op zoek naar samenwerking

historische verenigingen vechtdal op zoek naar samenwerking

Op initiatief van de voor Ommen, Hardenberg en Dalfsen werkzame cultuurmakelaar kwamen de historische verenigingen, cultureel erfgoedinstellingen en musea uit het Vechtdal bij elkaar in de Gashouder van de Historische Vereniging Avereest in Dedemsvaart. De Vechtdal bijeenkomst bestond verder uit workshops om jongeren te betrekken bij musea, digitalisering en sociale media. Vooraf was er een rondleiding over het Kalkoventerrein van de HV Avereest.

De afspraak is gemaakt om de eerstvolgende bijeenkomst van de historische verenigingen in het Vechtdal op dinsdag 17 januari in het Ommer Streekmuseum te houden. Dan worden de vormen van samenwerking besproken.

Lees ook

Boek van de Week: Het Rosie resultaat

OMMEN – Het boek van de week van Bibliotheek Ommen is ‘Het Rosie resultaat’ van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.