Home / historische vereniging nieuwleusen doet bruidspaar lidmaatschap cadeau

historische vereniging nieuwleusen doet bruidspaar lidmaatschap cadeau

Claudia de Boer en Jacko van Dijk zijn vrijdag getrouwd in het gemeentehuis in Nieuwleusen. Claudia stuurde vier weken geleden een mailtje naar de website van de historische vereniging met de vraag of de familie en kennissen van het bruidspaar een poosje in Museum Palthehof konden verblijven na de huwelijksvoltrekking tijdens het maken van de fotoreportage in het Palthebos.

Op 28 oktober kan het weer al best herfstachtig zijn, het Palthebos is dan in prachtige kleuren getooid, maar trouwfoto’s met koukleumende mensen zijn niet echt leuk. Voor de historische vereniging een leuke gelegenheid om de bruiloftsgasten van Claudia en Jacko kennis te laten maken met het museum.

Als cadeau hebben Claudia en Jacko een gratis lidmaatschap voor één jaar van de Historische Vereniging gekregen. “En we hebben besloten om alle bruidsparen die vanaf nu gaan trouwen in het ‘Olde Gemientehuus’ in Nieuwleusen een zelfde lidmaatschap aan te bieden”, laat de vereniging weten.

Lees ook

Gemeenteraad Dalfsen unaniem lovend over aanpak geëscaleerd feest

DALFSEN – De gemeenteraad van Dalfsen schaart zich unaniem achter de manier waarop burgemeester Erica …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.