hhc hardenberg stuurt trainer joseph oosting de laan uit

  Oosting volgde dit seizoen Marcel Groninger op, die eerste assistent-trainer bij FC Groningen werd. Onder Oosting presteerde HHC erg matig en staat het na tien speelronden met vier punten hekkensluiter in de Tweede Divisie en wacht de ploeg nog altijd op de eerste overwinning. 

  “Voor het bestuur van HHC is lijfsbehoud in de Tweede Divisie onbetwist het doel”, meldt de HHC op de clubwebsite. “Op dit moment is er onvoldoende vertrouwen dat de ommekeer tijdig wordt ingezet. Daarom konden wij niet anders dan afscheid nemen van Joseph Oosting”, liet bestuurslid Bert Nijboer weten.

  Gert-Jan Karsten, trainer van de beloften, zal de taken van Joseph Oosting voorlopig waarnemen.

   

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.