gvn turnsters springen goud

  De junioren moesten deze keer door hun goede prestaties afgelopen seizoen 2 toestellen springen op B niveau. Maar door de sprongen keurig netjes uit te voeren wist het team de jury te imponeren. Het door blessureleed geteisterd team moest aangevuld worden met turnsters uit de A selectie. Judith Huls, Tamara Kok, Esmee Westrik en Sophie Kappert werden dit keer bijgestaan door Madelief Logtenberg, Nicole Vink en Henea van Dijken. Deze kombinatie legde het team geen windeieren en de dames mochten op plank Pegasus een 2 de prijs in ontvangst nemen en waren zelfs goed voor goud op minitramp tafel.

  Ook het seniorenteam: Lotte van der Kolk, Jeanine Schaapman, Nina Huzen, Anna Huzen, Anna Doggen, Renske Bijlenga, Willeke Vos, Jessica ten Kate en Kaya Schoemaker moesten dit seizoen promoveren naar het volgende niveau. Omdat ze voor het eerst op Airtrack gingen springen mochten ze op het C niveau starten.

  Hier werden de sprongen vlot en netjes achter elkaar uitgevoerd en dit leverde een 2 de plaats op, tevens was er een 2 de plaats op minitramp.
  In het B niveau zijn er veel teams en het niveau ligt hier een stuk hoger. Toch lieten de senioren zien ook op dit niveau goed te kunnen meekomen. Waar bij plank Pegasus en minitramp Pegasus net naast de prijzen werd gegrepen wisten de dames net als de junioren op tafel een 1 ste plaats te pakken.

  Weer een goede spring dag voor GVN met als eindresultaat 5 bekers en 2 x kampioen Regio Oost op minitramp tafel. Volgende week zaterdag 29 oktober zal GVN gastheer zijn voor de groepsspringwedstrijden regio Oost voor de jeugd.

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.