goede overwinning voor sv nieuwleusen

Het team van David Leeuw begon zeer goed aan de wedstrijd. SCD had moeite om in het spel te komen. Halverwege de eerste helft zette Tom Vasse met een slim boogballetje Reinier Meijerink alleen voor de keeper. Maar de bal werd slecht geraakt. Ruststand 0-0.

De erg lange rustpauze, de thee moest namelijk nog gezet worden, deed de Nieuwleusenaren goed. Al twee minuten na de hervatting lag de bal in het net. Nieuwleusen kreeg een strafschop deze werd goed binnengeschoten door Meijerink.Net bekomen van het gejuich lag de bal alweer in het Dedemsvaartse doel. Na een knappe voorzet van Vasse kopte Meijerink geheel vrijstaand de 0-2 binnen.

De thuisploeg was van slag. Twee minuten erna was het opnieuw raak. Hendrik Jan van den Berg schoot met een droge knal via de binnenkant van de paal de 0-3 binnen. De wedstrijd was gespeeld. Het spel werd slordiger en het niveau van de wedstrijd nam niet toe, Nieuwleusen kreeg veel kansen om de score uit te breiden maar het vizier stond niet scherp. Tien minuten voor tijd was het Nick Dekker van SCD die goed doorging op rechts en de bal vanuit een moeilijke hoek de 1-3 eindstand binnenschoot.

Zaterdag speelt Nieuwleusen om 14.00 uur thuis tegen SVN’69 uit Nijeveen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.