Home / gevonden auto heeft mogelijk verband met grote brand in ommen

gevonden auto heeft mogelijk verband met grote brand in ommen

Dat meldt RTV Oost.

De grijze auto is gevonden aan de Hessenweg-West, aan de rand van Ommen. De politie heeft de eigenaar inmiddels gesproken, maar kan verder niet op de rol van de auto en van de eigenaar ingaan.

Het technisch onderzoek naar de brand is in volle gang. Het is nog niet zeker of er sprake is van brandstichting. Wel is er een sterk vermoeden dat de brand is begonnen bij een auto, die naast het bedrijf geparkeerd stond. Dat wordt verder meegenomen in het onderzoek. De eigenaar van het pand zei eerder vandaag al dat volgens hem de brand aangestoken is.

Camerabeelden
Een aantal mensen is inmiddels gehoord door de politie. Na de getuigenoproep van vanochtend heeft zich één getuige gemeld. Ook heeft de politie inmiddels beelden van een beveiligingscamera gekregen. Of daar beelden op staan die het onderzoek verder kunnen helpen is nog niet bekend.

De brand brak vannacht rond 01.30 uur uit. Twee autobedrijven, een motorhandel, een sportschool en een klein bedrijfje gingen in vlammen op. Een woning naast het bedrijfspand raakte beschadigd door de brand. Er is niemand gewond geraakt.

Lees ook

Vrijwilligers H. Hartkerk in Lemelerveld gehuldigd

LEMELERVELD – De locatieraad van de H. Hartkerk in Lemelerveld heeft op zaterdag 9 oktober …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.