genomineerden verkiezing starter en ondernemer in ommen en hardenberg bekend

De jury heeft bij de beoordeling gelet op de visie en strategie van de onderneming, het bedrijfsresultaat en de mate waarin de ondernemer marktkansen of cross-over samenwerkingen ziet en benut. Ook is gekeken naar zaken als innovatiekracht, marketing en het netwerk dat de ondernemer heeft opgebouwd.

Genomineerden ‘Ondernemer van het jaar 2016’
In totaal 14 ondernemers zijn aangemeld voor de titel Ondernemer van het Jaar. Iedere ondernemer uit de gemeente Ommen of Hardenberg die minimaal drie jaar actief is, kon meedoen. Het maakt niet uit wat het product of dienst van het bedrijf is. De volgende ondernemers zijn genomineerd.
– Rudi Bults, Fellowship of Acoustics, Dedemsvaart: www.tfoa.eu 
– Henny Vogelzang, Vogelzang Dakelementen B.V., Dedemsvaart: www.vogelzangdakelementen.nl 
– Robert Prins, Prins Sport, Hardenberg/Ommen: www.prinssport.nl 
– Miranda Smid, Chaos and Order, Ommen: www.chaos-and-order.com 
– Henk Brouwer, v.o.f. A. Brouwer en Zonen, Balkbrug: www.webshopboomschors.com 
– Marchienus Horstra, Travelbags, Hardenberg: www.travelbags.nl 

Genomineerden ‘Starter van het jaar 2016’
Ondernemers die hun onderneming vanaf 2013 zijn gestart, konden meedoen voor de titel Starter van het Jaar. Hiervoor zijn 22 startende ondernemers aangemeld. Ook voor deze categorie zijn zes genomineerden gekozen.
– Patrick Mulder, De Branderij, Hardenberg: www.acdebranderij.nl 
– Adrie en Willeke Kikkert, Je Eigen Kraam, Hardenberg: www.jeeigenkraam.nl 
– Daniel Poolman en Antoinette Drogt, Proefkamer het Reestdal, Balkbrug: www.proefkamerhetreestdal.nl 
– Vera en Maarten ten Brinke, Sis en Bro Bakery, Ommen: www.sisandbrobakery.nl 
– Maurin Kieft, Speq Innovations, Hardenberg: www.speqinnovations.com 
– An Nguyen, Ardent Academy, Hardenberg 

Business Challenge en prijsuitreiking
Alle genomineerden nemen deel aan een tweedaagse Business Challenge. Hierbij krijgen ze onder deskundige begeleiding de kans het beste uit zichzelf en hun bedrijf te halen en bereiden ze hun pitch voor de verkiezing voor. De Business Challenge is mogelijk dankzij een financiële bijdrage van de provincie Overijssel.

De genomineerden doen bovendien automatisch mee aan de regionale verkiezing Starter en Ondernemer van Jaar Regio Zwolle. De prijsuitreiking vindt plaats tijdens de Dag van de Ondernemer die op 18 november 2016 wordt gehouden. De genomineerden pitchen zichzelf en hun bedrijf op deze dag aan de jury en aan ondernemend Vechtdal. Daarna worden de winnaars gekozen en bekend maakt.

Jury
De jury van de verkiezing bestaat uit burgemeester Peter Snijders van de gemeente Hardenberg, burgemeester Mark Boumans van de gemeente Ommen, Richard Temmink (MKB Regio Zwolle) en ondernemers Marc Hakvoort (Hak4t groep) en Renate Meulenkamp-Back (Drabo).
De verkiezing Starter van het Jaar en Ondernemer van het Jaar is een initiatief van de gemeente Hardenberg, gemeente Ommen, Startershuis DOEN! en Ondernemershuis voor het Vechtdal.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.