geen goals bij hoogeveen avereest

Avereest bevindt zich vanaf het begin van het seizoen eigenlijk al in de subtop van de zaterdag 4e klasse D en deze situatie blijft ook na vandaag voortduren. Vorige week vond Avereest enigszins de aansluiting met de bovenste ploegen dankzij de 3-2 winst op SVV’56. Vandaag moest de ploeg uit Balkbrug echter weer twee punten toegeven op de bovenste ploegen.

Avereest ging vanmiddag op bezoek bij Hoogeveen, een middenmoter uit 4D. Het verschil tussen beide ploegen was voorafgaand aan het duel drie punten. Beide ploegen konden er geen spektakelstuk van maken vanmiddag. Ze hielden elkaar wel in evenwicht maar wisten beiden niet tot scoren te komen: 0-0.

Het enige ‘tastbare’ wapenfeit van het duel vond tien minuten voor het einde van de wedstrijd plaats. Johan Tigelaar ontving toen voor de tweede maal van de middag een, dubieuze, gele kaart en kon met rood vertrekken.

[tweetwidget type=”single” query=”784763415088754688″ height=”0″ limit=”1″ id=”” autoscroll=”0″]

Door het gelijke spel zakt Avereest een plekje op de ranglijst naar de vijfde stek. Volgende week gaat de ploeg uit Balkbrug op bezoek bij FDS. 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.