Home / flash koploper na zege op directe concurrent

flash koploper na zege op directe concurrent

We begonnen de wedstrijd met de mini’s van de maand. Ilse Dekker en Manoek Brasjen mochten allebei een keer opslaan en de rally uitspelen. Daarna begon de echte wedstrijd met Jennelien Reuvers, Manouk Schoemaker, Sabine van den Berg, Maaike van Dijk, Annika Habing, Myrthe Schuurman en libero Irene Bijker. We begonnen de wedstrijd erg sterk. Captains*** Kangeroe Dames 1 vocht terug, maar uiteindelijk kon Flash Nieuwleusen Dames 1 handhaven. De eerste set is gewonnen met 25-22.

De 2de set begonnen we met bijna dezelfde opstelling, Annika Habing werd gewisseld voor Mireille Huzen. Deze set verliep goed, maar op het einde van de set lieten we Captains*** Kangeroe Dames 1 wel dichterbij komen. De tweede set hebben we gewonnen met 25-21.

We begonnen de 3de set met dezelfde opstelling als hoe we de vorige set geëindigd zijn. Dit is ook wel de ‘beruchte’ 3de set. Het verliep erg moeizaam, waardoor onze trainer en coach Michael Schunselaar bij een setstand van18-19 Myrthe Schuurman wisselde voor Anouk Blik en Manouk Schoemaker wisselde voor Eva Rosa Fieten. Dit mocht helaas niet baten en de set werd met een spannende uitslag verloren met 24-26.

We begonnen de 4de set met hoe we de 3de set waren begonnen. Deze set verliep erg goed en hebben we gewonnen met 25-11.

De eindstand is dus 3-1 geworden voor Flash Nieuwleusen Dames 1. Hierdoor zijn wij koploper in de 3de divisie! Flash Nieuwleusen dames 1 heeft nu 17 punten uit 4 wedstrijden en Captains*** Kangeroe Dames 1 15 punten uit 4 wedstrijden.

Onze volgende wedstrijd spelen wij op zaterdag 5 november om 18:30 uur in Slochteren tegen VIOS/K Dames 1. We hopen dan een leuke pot te spelen om koploper te kunnen blijven en natuurlijk is meereizend publiek altijd van harte welkom!

Groetjes, Dames 1

 

Lees ook

Versoepeling mogelijk op tijd voor de VechtdalTrail

OMMEN – Met de aangekondigde versoepelingen vanaf 30 juni is het weer mogelijk om evenementen …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.