enneagram cursus in nieuwleusen

  Het Enneagram is een psychologisch model waarmee je jezelf beter kunt leren kennen. Je ontdekt je valkuilen, je blokkades, je verborgen talenten en vermogens. Het Enneagram is een eeuwenoud model dat de drijfveren van het gedrag blootlegt. Iedereen heeft één dominant gedragstype. Daardoor stap je al snel in je beperkingen. Het Enneagram laat zien dat er nog veel meer in je zit en laat je contact maken met je verborgen talent.

  In de workshop gaat Willem Jan van de Wetering op spelenderwijze in op het gedrag en iedereen ontdekt z’n eigen dominante type. Ook ga je het type van mensen om je heen herkennen. Daardoor ontdek je wat je zelf kunt doen om je communicatie te verbeteren en makkelijker om te gaan met anderen. Ook leer je om duidelijker naar jezelf te zijn en ontdek je wat je zelf kunt doen om tot verandering te komen.

  Willem Jan van de Wetering schreef een aantal boeken over het Enneagram waaronder de bestseller ‘Het Enneagram als weg naar Verandering’. Opgeven kan via www.enneagramcollege.nl

  Meer foto's

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.