Home / archiefcentraal / eerste selectie van ovc 21 loopt er tiptop bij

eerste selectie van ovc 21 loopt er tiptop bij

Naast prachtige polo’s voor de selectiespelers is de begeleidingstaf voorzien van een wedstrijdpak. Trainer, verzorger, elftalleider en spelers lopen er herkenbaar en tiptop bij. De liefde en steun van de weldoeners Steen en Zandman voor OVC ’21 gaat terug tot ver in de vorige eeuw en de naam van de onderneming siert sinds mensenheugenis de tricots van Ommer Voetbal Club, gesticht in 1921. Als dank voor hun ruimhartige geste ontvingen de heren mooie woorden en ieder een bos bloemen van Berna Poelarends, namens de sponsorcommissie van de club.

Lees ook

Dirk Beldman vertrekt als hoofdtrainer van VV Lettele

LETTELE – Dirk Beldman, trainer van het eerste elftal van VV Lettele, heeft aangegeven aan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.