doe mee met de nacht van de nacht in dalfsen

  Tijdens de Nacht van de Nacht wordt aandacht gevraagd voor het belang van duisternis voor mens en dier. Bedrijven en inwoners worden opgeroepen om zo veel mogelijk hun verlichting te doven op deze avond. Tijdens de Nacht van de Nacht worden landelijk ‘duistere’ activiteiten georganiseerd.

  Nachtwandeling en huifkartocht
  Bij Partycentrum ‘Het Boskamp’ wordt onder begeleiding van drie natuurgidsen een natuurwandeling van een half uur langs het bos gemaakt, in combinatie met een huifkartocht. In totaal kunnen maximaal 200 personen deelnemen. De bezoekers worden in groepen opgesplitst. De ene helft gaat eerst wandelen en, na de soep, de huifkarren in. De andere helft gaan eerst op pad in de huifkarren, genieten van een kop soep en vervolgens wandelen. Door de groepen op te splitsen zijn minder huifkarren nodig, waardoor de kosten gedrukt kunnen worden. Onderweg, bij de wisseling, staat er een kop dampende groentesoep klaar in het veld.

  Aanmelden
  De aanvang is om 19.30 uur bij Partycentrum ‘Het Boskamp’, Sterrenbosweg 2 in Dalfsen. De gemeente Dalfsen ondersteunt dit duurzame initiatief van harte en neemt de kosten voor zijn rekening. Deelname kost je dus niets, ook de soep niet. In totaal kunnen maximaal 200 mensen deelnemen, daarom is opgave noodzakelijk. Dit kan door een email te sturen naar info@hetboskamp.nl of per telefoon via telefoonnummer (0529) 43 17 12.

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.