Home / debutant bezorgt hhc eerste zege

debutant bezorgt hhc eerste zege

HHC Hardenberg bleef de eerste tien competitiewedstrijden van dit competitieseizoen nog verstoken van een zege. De Hardenbergers stonden hierdoor voorafgaand aan het duel van vanmiddag daardoor troosteloos onderaan in de 2e Divisie met slechts vier punten. Jong FC Twente deed het tot nog toe niet veel beter met acht punten uit tien wedstrijden.

De nood was dus hoog voor HHC, al kan dit dus ook voor Jong FC Twente gezegd worden. In de eerste helft nam HHC een 0-1 voorsprong en het mocht hiervoor een debutant bedanken. Jorn Kremer luisterde zijn eerste basisplaats in het eerste van HHC op met een treffer en schoot de bezoekers naar een 0-1 voorsprong.

[tweetwidget type=”single” query=”792353079886802944″ height=”0″ limit=”1″ id=”” autoscroll=”0″]

In het restant van de wedstrijd bleven de doelpunten aan beide kanten uit, waardoor HHC uiteindelijk genoeg bleek te hebben aan het doelpunt van Kremer. De wedstrijd tussen de twee laagvliegers uit de 2e Divisie resulteerde met 0-1 in de eerste zege voor HHC van dit seizoen, waarmee HHC in één klap op slechts één punt komt te staan van de thuisploeg.

[tweetwidget type=”single” query=”792373628184752128″ height=”0″ limit=”1″ id=”” autoscroll=”0″]

Eind oktober hebben de Hardenbergers dus eindelijk hun felbegeerde eerste driepunter van het seizoen te pakken, waardoor de ontlading groot was bij de bezoekers. Bovendien achterhaalt HHC met de drie punten nu TEC, dat ook op zeven punten staat. TEC komt echter morgen nog in actie op bezoek bij UNA. Volgende week komt HHC weer in actie op het eigen sportpark De Boshoek. Dan krijgen de oranjehemden Jong Vitesse op bezoek.

Lees ook

Aanvragen mantelzorgwaardering 2021

Gemeente Dalfsen waardeert inzet van de mantelzorgers met ‘Mantelzorgwaardering 2021’ DALFSEN – De gemeente Dalfsen …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.