de ommer apotheek is altijd dichtbij

Het hechte team van de Ommer Apotheek beschikt over de juiste kennis van geneesmiddelen en heeft door haar rol in het zorgproces het beste overzicht in wat voor u en uw naaste(n) het beste is. Deze zorg zal nog beter tot haar recht komen in de tweede vestiging aan de Markt in Ommen. In dit nieuwe pand zullen naast de expertise van de medewerkers om uw geneesmiddelenveiligheid te waarborgen een aantal technische ontwikkelingen worden aangebracht om u nog beter van dienst te zijn. Uw geneesmiddelen zijn immers onze zorg.

In deze vestiging aan de Markt, die haar deuren op 4 november opent, zal de unieke service van de Ommer Apotheek verder worden geoptimaliseerd. Voor uw gemak zal in deze apotheek een eigen snelbalie voor de herhaalservice worden gerealiseerd en zal er ook een zelfbedieningskast in de buitenmuur links naast de ingang worden ingebouwd. Zo hebben cliënten de mogelijkheid om ook buiten de openingsuren van de apotheek de bestelling af te halen. Daarnaast zal op zaterdag alleen de Ommer Apotheek in het centrum tussen 9.00 en 17.00 geopend zijn. Kortom de Ommer Apotheek is altijd dichtbij.

De Ommer Apotheek laat in haar diensten, zowel richting cliënten als zakelijke partners, zien dat zij de vinger aan uw pols houden. Zo zorgen ze voor u met de specifieke herhaalservice, met de 24/7 zelfbedieningskast en bezorgen zij desgewenst de geneesmiddelen bij uw thuis.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.