de bevers verliest van dio bedum

Na de degelijke 3-1 overwinning van afgelopen zaterdag op Veracles moesten we afreizen naar het hoge Noorden. Dio Bedum was de tegenstander.

Wij hadden een rommelige trainingsweek achter de rug, een aantal zieken waardoor we niet volledig konden trainen. Het woordje rommelig is dan ook volledig van toepassing op de wedstrijd. Waar we de afgelopen weken konden bouwen op een degelijke passlijn, aanval en setting en een goede serve, lieten bijna al deze zaken ons in de steek.

Onze seve was niet dwingend genoeg, we maakten in alle geledingen teveel eigen fouten en de tegenstander speelde wel degelijk genoeg. Alleen aanvallend hadden we een goede dag, maar daarvoor heb je wel een pass en een set-up nodig. Als deze kwamen werd er dan ook prima gescoord, zeker op de hoeken waren we wat dat betreft prima bezig.

Helaas was dit niet genoeg voor de winst, in de 1e set constant achter de feiten aan met veel teveel servefouten. In de 2e en 3e set begonnen we prima maar lieten het vooral in het middenstuk en boven de 20 liggen. De laatste set wisten we wel vrij makkelijk binnen te slepen omdat we ons niveau in het middenstuk wisten vast te houden.

Na de wedstrijd heerste er het gevoel dat we hier meer punten hadden kunnen/moeten halen. Wat we hier van meenemen is dat we, als we ons basisniveau halen, voor elke tegenstander moeilijk te verslaan zijn. Maar dan moeten we dat dus wel halen!! Blijkbaar hebben we daar nog teveel moeite mee. De komende 2 weken hebben we ruim de tijd om hier op de training mee aan de slag te gaan.

We krijgen dan een hele mooie gelegenheid te laten zien wat we kunnen met de bekerwedstrijden op 22 oktober in Lemelerveld tegen 2 teams uit de Topdivisie. We hopen dan op jullie steun!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.