cursus over omgaan met digid in dalfsen

  Dit is een perfecte cursus als u er nog niet zo vaak mee te maken hebt gehad – of helemaal geen DigiD hebt. Maar ook als u vragen heeft over uw DigiD en u zichzelf niet zo heel zeker voelt in het gebruik.

  De cursus bestaat uit vier avonden die wekelijks plaatsvinden, elke keer op woensdagavond van 19.30 uur tot 21.30 uur.

  Er zijn nog enkele plaatsen vrij, dus meld u snel aan!

  U kunt ook alvast uw belangstelling melden voor de cursussen die begin 2017 van start gaan. En vragen om toelichting kan natuurlijk ook! Bel daarvoor naar 0529-432413 of mail naar info@bibliotheekdalfsen.nl.

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.