Home / college bandw bezoekt lemelerveld

college bandw bezoekt lemelerveld

Onderwerpen en vragen
De onderwerpen die in ieder geval besproken worden zijn de stand van zaken omtrent de N348, ontwikkeling van woningbouw en leegstand in het centrumgebied. Het college hoort graag wat onder inwoners leeft. Daarom is er tijdens de informatieavond de mogelijkheid vragen te stellen aan de collegeleden. Je kunt jouw vraag ook uiterlijk 24 oktober mailen naar r.lans@dalfsen.nl. Jouw vraag wordt dan tijdens de avond beantwoord. De wijkuitvoerder is aanwezig om vragen op het gebied van de openbare ruimte te beantwoorden.

De informatieavond begint om 20.00 uur en wordt gehouden in horecahuis Reimink.

Lees ook

Uit Hei en Dennen: Krantenkoppen

Wij lezen twee kranten, één om de realiteit in de wereld te ervaren en de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.