circus naar nieuwleusen maar niet op zondag

Tempo-jongleren, dierenacts met diervriendelijk getrainde pony’s, geiten, duiven, eenden en honden, een dolkomische clown; Circus Barani heeft het allemaal. Op woensdag 19 oktober strijkt het circus neer in Nieuwleusen op het evenemententerrein aan de Bosmanweg.

Het circusgezelschap verzekert de gasten van een solide, authentieke circusvoorstelling van hoog niveau. Zo’n show duurt ongeveer een uur en drie kwartier en staat in Nieuwleusen vier keer op de planning.

Niet op zondag
Die planning moest echter op het laatste moment nog wel even worden aangepast. Het circus was namelijk van plan om op woensdag 19, vrijdag 21, zaterdag 22 én zondag 23 oktober het publiek te vermaken, maar de vergunning voor die laatste datum kwam niet rond.

“Helaas hebben we moeten constateren dat de voorstelling zoals die gepland staat voor zondag 23 oktober niet door kan gaan in verband met de zondagsrust”, laat het circus weten. Maar niet getreurd, er komen wel vier voorstellingen. De donderdag is namelijk toegevoegd aan het programma.

Prijs en tijd
Dat maakt dat het circus vanaf woensdag 19 oktober vier dagen achter elkaar te bezoeken is. De donderdag is nu benoemd tot ‘familiedag’ waardoor iedereen, ongeacht de zitplaats, 7 euro entree betaalt. Voor de overige dagen betalen volwassenen 16 euro voor een loge-plek en 14 euro voor een plekje op de eerste rang. Kinderen van 2 tot 12 jaar betalen voor die plekken respectievelijk 14 en 12 euro. Kinderen jonger dan 2 jaar mogen gratis naar binnen.

De voorstellingen op woensdag en zaterdag beginnen om 15.00 uur en die op donderdag en vrijdag om 17.00 uur.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.