Home / archiefcentraal / cda ommen houdt avond over verkeersvisie

cda ommen houdt avond over verkeersvisie

Na de pauze, om 20.15 uur, staat de concept Verkeersvisie Ommen 2030 op de agenda. Een onderwerp waar iedereen een mening over lijkt te hebben. Onderwerpen als het al dan niet (voorwaardelijk) afsluiten van de Vechtkade, het wel of niet doortrekken van de Danteweg en nog vele andere onderwerpen zullen de revue passeren. De aanwezigen worden van harte uitgenodigd hun gedachten met de CDA-fractie te delen en met hen de discussie aan te gaan om er zo achter te komen wat goed voor Ommen is. Een ieder is welkom.

Lees ook

Jeugdige Ommenaar zet zich in voor gezonder Ommen

OMMEN – Onlangs nodigde Wethouder Ko Scheele met onder andere jeugd, onderwijs, cultuur en sport …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.