Home / archiefcentraal / blues and rock avond in de trefkoele in dalfsen

blues and rock avond in de trefkoele in dalfsen

JPK Band
De eerste band die is gecontracteerd is er een die de organisatie al langer op het verlanglijstje had staan en eindelijk is het zo ver: de JPK band.
Deze drie mannen zijn is al jaren graag geziene gasten bij vele festivals, bars en kroegen. Hun originele Rythm & Blues, diverse eigen songs en bekende rock songs worden immer op energieke wijze gebracht. Invloeden en songs van Jimi Hendrix, Stevie Ray Vaughn en Rory Galagher zijn belangrijke ingredienten in hun sets, waarbij ze het contact met het publiek als zeer belangrijk ervaren. Met bassist Rinus de Lang en drummer Jan Keuter, heeft Jan Pieter een uniek blues rock trio samen gesteld, die de planken uit de vloer kunnen spelen.

Tap A Tune
Het repertoire van deze vier man van de Rockabillyswingblues band uit Schuinesloot is zwaar beïnvloed door bands als the Stray Cats, the Seatsniffers, the Palladins, maar ook door artiesten als Stevie Ray Vaughn en John Fogerty. Met deze muzikale mix en hun authentieke performance, weten ze binnen no-time de sfeer er in te krijgen.

De zaal is open om 20:00 uur en het programma zal om 21:00 uur van start gaan. Kaarten kosten € 7,50 en zijn slechts beperkt beschikbaar aan de kassa. Wees er dus snel bij!

Lees ook

Vechttoneel komt met plattelandsstuk

OMMEN – De leden van het Vechttoneel zijn al weer druk aan het oefenen voor …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.