Home / archiefcentraal / beerze bulten kanshebber voor titel camping van het jaar

beerze bulten kanshebber voor titel camping van het jaar

Komende maand kan door gasten en sympathisanten gestemd worden voor een plek op een shortlist van 4 campings. In januari maakt een vakjury van de ANWB de winnaar bekend.

Compliment
Gerrit-Jan Hagedoorn, eigenaar van Beerze Bulten: “We zijn ontzettend trots dat we zijn genomineerd voor de verkiezing ‘ANWB Camping van het Jaar 2017’ voor gezinnen met kinderen tot 12 jaar! Twee jaar geleden waren we ook genomineerd en werden we uiteindelijk beste camping van Nederland, maar wonnen de titel niet. Nu staan we weer op de longlist en gaan we er weer voor om bij de laatste 4 te komen, en hopelijk meer!”

Deze nominatie is volgens hem vooral een compliment aan het team en zeker ook aan de gasten. “Zij maken de sfeer op ons park. Samen proberen we hun verblijf een onvergetelijke ervaring te maken en dat betekent er met elkaar voor gaan. Dat dit wederom uitmondt in een nominatie van de ANWB is dan een geweldige beloning. We hopen dan ook dat er massaal gestemd gaat worden natuurlijk!”

In januari 2017 worden de winnaars van de ANWB Camping van het Jaar verkiezing 2017 bekend gemaakt tijdens de Vakantiebeurs in Utrecht.

Lees ook

Boek van de Week: Het Rosie resultaat

OMMEN – Het boek van de week van Bibliotheek Ommen is ‘Het Rosie resultaat’ van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.