Home / archiefcentraal / bedrijfsleven presenteert ondernemersagenda voor het vechtdal

bedrijfsleven presenteert ondernemersagenda voor het vechtdal

Het motto van deze Ondernemersagenda is Verbinden, Vernieuwen en Realiseren.

Verbinden wijst op het zoeken naar verbinding met andere partijen en belangen. Met de overheden en met bewoners. Maar ook op verbinding tussen ondernemers onderling. Vernieuwen geeft aan dat het behouden van het bestaande niet het uitgangspunt is. Het benutten van veranderingen is ons uitgangspunt. Realiseren betekent dat het gaat om de vertaling naar zichtbare en merkbare activiteiten en resultaten.

De ondernemersagenda richt zich op het verder ontwikkelen van de bereikbaarheid van de regio en op de ontwikkeling van vestigingsmogelijkheden voor bedrijven. Naast infrastructurele onderwerpen gaat de agenda over vernieuwing van ondernemerschap, mkb-vriendelijk aanbesteden en de opleiding van medewerkers. Het ontwikkelen van internationale contacten en het stimuleren van de vrijetijdseconomie.

De ondernemersorganisaties willen laten zien dat er een wil tot samenwerking is, door slim te organiseren en samen te werken. In samenwerking met het Ondernemershuis worden bijeenkomsten georganiseerd voor ondernemers. Het onderling zakendoen krijgt een impuls door aan te sluiten bij het MKB-programma van de provincie Overijssel.

De Ondernemersagenda Vechtdal laat de wensen van het bedrijfsleven zien: Ruimte voor ambitie!

De Ondernemersagenda Vechtdal is een samenwerking tussen Industrie Kombinatie Avereest, Industriële Club Dalfsen, Industriële Kring Hardenberg, Ondernemersvereniging Lemelerveld, Industrie Kombinatie Nieuwleusen, Ondernemersvereniging Ommen, Industriekring Vroomshoop en omstreken, VNO-NCW regio Zwolle en MKB Regio Zwolle.

Lees ook

Boek van de Week: Het Rosie resultaat

OMMEN – Het boek van de week van Bibliotheek Ommen is ‘Het Rosie resultaat’ van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.