Home / archiefcentraal / atleten aco beheersen oldemijercross

atleten aco beheersen oldemijercross

Op de 1000 en 3000 meter werd door de jeugd prima gescoord. Nout Meijer en Noor van der Enk scoorden goed op hun 1000 meter in de JM9 klasse. Nout werd derde in 5.15 minuten en Noor finishte in 6.57 minuten. Bij de categorie JM10-12 pakte Romee Kramer de tweede plaats in 4.52 minuten. Janneke Meinen eiste de derde plaats op in 5.03 minuten. Ilse Makkinga liet de chronometer stoppen bij 5.58 minuten. Rik Michiel Meinen passeerde de finish in 4.43 minuten.

De 6000 meter werd een ACO feestje. Drie MILA-atleten (middenlange afstand) pakten direct na de start de kop en hielden die voorsprong tot het eind vast. Nick Marsman versnelde in de laatste twee kilometer en scoorde een rappe 22.41 minuten, gevolgd door Robert Gerritsen, die tweede werd in 23.06 en nummer drie, Maarten Koggel die 23.44 minuten liet noteren.

Bij de vrouwen namen twee atleten van ACO de leiding. Yvonne Meijer en Marieke ten Brinke scoorden goud en brons. Yvonne won overall in de seniorenklasse in een snelle 26.03 minuten. Marieke werd overall derde in 27.10 minuten.

Ook op de 9 kilometer kon niet op. Danny Koppelman gaf op deze afstand hardlooples, startte zeer rap en finishte in 32.16 minuten. Daarmee had hij een voorsprong van 1,5 minuut op clubgenoot Hilco Huisjes, die 33.47 neerzette.

 

Lees ook

Dirk Beldman vertrekt als hoofdtrainer van VV Lettele

LETTELE – Dirk Beldman, trainer van het eerste elftal van VV Lettele, heeft aangegeven aan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.