Home / archiefcentraal / asc62 speelt opnieuw gelijk

asc62 speelt opnieuw gelijk

WVF is de laatste seizoenen bezig met een vrije val. Amper twee seizoen geleden speelden de mannen uit Zwolle nog in de hoofdklasse. Tweemaal degraderen bracht de nodige spelersmutaties tot stand. In de eerste helft waren de beste kansen voor de thuisploeg. Maar na ruim een kwartier spelen kwamen de bezoekers verrassend op voorsprong. Keeper Rick Kijk in de Vegt was te laat bij een voorzet, hij wilde de bal wegschieten maar via de voet van de Zwolse spits vloog de bal in het doel.

ASC bleef de aanval zoeken en trachtte vroeg te storen. Bij het opzetten van de aanval bij de bezoekers, verloor de verdediger de bal. Mees Bartels was er als de kippen bij. Hij ging alleen op keeper Mike ter Wiele af en scoorde laag in de verste hoek. Ruststand 1-1.

Na de hervatting hadden de bezoekers een licht veld overwicht. maar ook deze middag stond de verdediging goed. ASC, met zijn snelle spitsen, probeerde het veelal op de counter maar beide ploegen kwamen niet meer tot scoren. Eindstand 1-1.

Zaterdag speelt ASC om 15.00 uur uit tegen Dos Kampen.

Lees ook

Dirk Beldman vertrekt als hoofdtrainer van VV Lettele

LETTELE – Dirk Beldman, trainer van het eerste elftal van VV Lettele, heeft aangegeven aan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.