asc62 pakt in blessuretijd de volle winst

De ploeg van Marcel Waaijer kwam bijzonder goed uit de startblokken. Al in de 3e minuut lag de bal in het net. Op een voorzet van Chiel Pasman kroop Jelle Bos bij de 2e paal voor zijn man en verraste de keeper (0-1). Er ontstond vervolgens een levendige wedstrijd met kansen over en weer. Zes minuten voor de rust kreeg de thuisploeg een dubieuze strafschop toegekend. Patrick Batiaan maakte daar dankbaar gebruik van. Ruststand 1-1.

Ook na de hervatting gingen beide teams vol voor de winst. Beide teams hadden de mogelijkheid om de volle winst te pakken. De punten gingen ver in blessuretijd mee naar Dalfsen. In een enerverend slot, de 93e minuut, kopte goudhaantje Van Gelder prachtig binnen. Eindstand 1-2.

Zaterdag speelt ASC’62 de Vechtdal derby om 14.30 uur thuis tegen OZC uit Ommen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.