Home / archiefcentraal / amy et ross op wk dog frisbee

amy et ross op wk dog frisbee

Afgelopen weekend hield Amy het hoofd heel koel in de hitte van Missouri en speelde ontspannen en enthousiast met haar honden het wereldkampioenschap. Daaraan deden Japanners, Chinezen, Canadezen en vooral Amerikanen mee.

De sport is groot in Amerika en diverse Amerikaanse deelnemers aan het WK verdienen hun geld met professionele dog frisbee shows. Daar stond de 11-jarige Amy dapper tussen. Amy verbaasde iedereen door zaterdag 9,5 punt te gooien met Ross op de lange afstand. Ze behaalde daarmee een derde plaats. De totaalscore wordt berekend op basis van de freestyle (show op muziek) en het lange afstand gooien.

Amy mocht zondag terugkomen met Ross in de grote finale. Daarin deed ze het voortreffelijk en zo werd ze uiteindelijk wereldkampioen. 

Lees ook

SV Dalfsen presenteert eigen spelersbus

DALFSEN – Op sportpark Gerner is zondagmiddag de SV Dalfsen spelersbus gepresenteerd. De touringcar van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.