Home / aco lid danny koppelman houdt huis in nijverdal

aco lid danny koppelman houdt huis in nijverdal

De 5200 meter werd beheerst door drie atleten uit Ommen. Nick Marsman, Wiliam van Eeken en Robert Gerritsen hielden het tempo hoog in de kopgroep, die aanvankelijk bestond uit zes lopers.  

In de laatste twee kilometer gingen de drie van ACO er van tussen en werden niet meer achterhaald. Nick Marsman werd eerste in 16.35 minuten, gevolgd door William van Eeken en Robert Gerritsen, die tweede en derde werden in respectievelijk 16.45 en 16.54 minuten.

Op de loodzwaar bezette 10 kilometer zetten zowel Yvonne Meijer, alsmede Wilco Mars een nieuw clubrecord neer. In de einduitslag werd Yvonne achtste in 39.30 minuten en Wilco vijfde in 38.13 minuten.

De 20 kilometer mondde uit in een feestrace voor Danny Koppelman. Hij startte rap en wist zijn voorsprong onderweg alleen maar te vergroten. Onbedreigd ging Koppelman als eerste over de meet in 1.07.21 uur. Dat was niet alleen twee minuten sneller dan vorig jaar, maar de enige die enigszins in zijn spoor kon blijven, al is die uitdrukking ietwat misplaatst gezien zijn gigantische voorsprong, volgde op drie minuten afstand.

Lees ook

Het Boek van de Week

We hebben reikhalzend uitgekeken naar dit nieuwste prentenboek van Mark Haayema (zie Boek van de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.