Home / archiefcentraal / zandpad de akkersteeg in ommen definitief opgeheven

zandpad de akkersteeg in ommen definitief opgeheven

Boer Hogeman was destijds al in de veronderstelling dat de provincie ‘de onttrekking aan de openbaarheid’ had geregeld in het kader van grondtransacties rond de N340. Hierdoor konden Mark en Irma Hogeman een grote huiskavel vormen bij hun boerderij.

Verbazing na brief gemeente
De verbazing bij de heer Hogeman was groot toen er een brief van de gemeente Ommen op de mat viel waarin stond dat het zandpad in oorspronkelijke staat teruggebracht moest worden. Na overleg is alsnog een formele aanvraag ingediend en nu geen reacties zijn binnengekomen gaat De Akkersteeg defintief van de kaart.

Lees ook

VVD wil einde aan overlast op Vechtdallijn

OMMEN – Intimidatie, spugen, geweld en ander ongewenst gedrag. Al jaren is het schering en …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.