wie worden starter en ondernemer van het jaar 2016 in ommen en hardenberg

Aanmelden nu mogelijk
Aanmelden kan via de aanmeldknop op www.startershuisdoen.nl of www.ondernemershuisvechtdal.nl. Ondernemers kunnen zichzelf aanmelden, maar succesvolle (startende) ondernemers kunnen ook door anderen worden aangemeld. Vervolgens ontvangt de aangemelde starter of ondernemer een aanmeldformulier, dat voor 25 september 2016 volledig ingevuld moet zijn ingediend. Degene die een starter of ondernemer aanmeldt, blijft anoniem.

Genomineerden
De jury kiest uit alle aanmeldingen voor beide categorieën zes genomineerden. De jury bestaat uit burgemeester Peter Snijders van de gemeente Hardenberg, burgemeester Mark Boumans van de gemeente Ommen en ondernemers Marc Hakvoort (Hak4t groep) en Renate Meulenkamp-Back (Drabo). De genomineerden worden op 3 oktober 2016 bekendgemaakt.

Business Challenge
Alle genomineerden nemen in oktober deel aan een Business Challenge. Hierbij krijgen ze onder deskundige begeleiding de kans het beste uit zichzelf en hun bedrijf te halen. Bovendien bereiden ze tijdens de Business Challenge hun pitch voor de verkiezing voor. De Business Challenge is mogelijk dankzij een financiële bijdrage van de provincie Overijssel.

Prijsuitreiking tijdens Dag van de Ondernemer
De prijsuitreiking vindt plaats tijdens de Dag van de Ondernemer die op 18 november wordt gehouden. De genomineerden pitchen zichzelf en hun bedrijf op deze dag aan de jury en aan ondernemend Vechtdal. Daarna worden de winnaars gekozen en bekend maakt.

Regionale verkiezing
De zes genomineerden voor de gemeenten Ommen en Hardenberg doen automatisch mee aan de regionale verkiezing Starter en Ondernemer van Jaar Regio Zwolle. De winnaars van deze verkiezing worden op donderdag 15 december 2016 tijdens het Regio Zwolle Congres bekendgemaakt.

De verkiezing Starter van het Jaar en Ondernemer van het Jaar is een initiatief van de gemeente Hardenberg, gemeente Ommen, Startershuis DOEN! en Ondernemershuis voor het Vechtdal. De verkiezing werd in 2015 voor het eerst georganiseerd. Toen ging de titel Ondernemer van het Jaar naar jurylid Marc Hakvoort van de Hak4t groep uit Dedemsvaart. De titel Starter van het Jaar ging vorig jaar naar Johan Bel met Mijn Waterfabriek uit Hardenberg.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.