weekmarkt nieuwleusen viert 5 jarig bestaan

Wethouder Agricola is blij met de nieuwe locatie: “De markt op zaterdagmorgen in Nieuwleusen is van toegevoegde waarde voor het dorp en de inwoners zijn er blij mee. Het is belangrijk dat de marktkooplieden zich thuis voelen op deze plek en graag naar Nieuwleusen komen. Er heerst een goede, maar vooral gezellige sfeer.”

De markt staat per zaterdag 1 oktober in een andere opstelling, vanwege de herinrichting van de Grote Markt. De markt vertegenwoordigt diverse branches, namelijk: brood & banket, snijbloemen, groenten & fruit, kaas & zuivel, noten & zuidvruchten, slager, vis en dameskleding.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.