vv avereest deelt de punten met nwvv

Aan VV Avereest kant was het wel even puzzelen voor trainer Mulder. Een drietal basisspelers ontbrak deze middag. Bernhard Binnendijk, Jeroen Dijk en Johan Tigelaar stonden niet op het wedstrijdformulier. Gezien de omvang van de selectie zou dit geen probleem mogen zijn en het geeft mogelijkheden aan spelers die wel aan de aftrap verschijnen om de trainer te laten zien dat ze ook in het basiselftal thuishoren.

VVA begon nog wel redelijk aan de wedstrijd. Men nam het initiatief en was veelvuldig in balbezit. In de 5e minuut schoot Jurgen Visscher op het doel van NWVV, maar deze bal eindigde op de vuisten van doelman Poede. In de 15e minuut gaf Kevin Buiter een pass op Erik Wencker. Uit een hele lastige hoek lobde Erik de bal over de doelman: 0-1. Een vroege voorsprong. Kort daarop was de doelman van NWVV net eerder bij de bal dan Erik Wencker en zo ging deze mogelijkheid verloren.

Tot de 20e minuut was NWVV eigenlijk niet op de helft van VVA geweest. Men loerde duidelijk op de counter. VV Avereest bleef de bovenliggende partij, zonder dat dit tot grote kansen leidde. Al in de 30e minuut werd de niet geheel fitte Jurgen Visscher vervangen door Matthijs Platvoet. Met zijn enthousiasme zorgde Matthijs wel voor een kleine opleving, maar het zorgde niet voor een verandering in de score. Aan NWVV-zijde was men het niet altijd eens met de beslissingen van de prima leidende scheidsrechter Janssen. Dit leverde hen een tweetal gele kaarten op. Het werd wel duidelijk dat verschillende spelers aan VVA-zijde niet echt lekker in de wedstrijd zaten.

In de rust werd door trainer Mulder aangegeven hoe men het beste met een aantal situaties kon omgaan. Vol goede moed trokken de tricolores ten strijde voor de laatste 45 minuten.

In de 52e minuut kreeg NWVV een corner. Deze werd in eerste instantie weggewerkt maar door Marko Mihalji met een soort halve omhaal op het doel geschoten. Aan VVA kant stond men erbij en keek ernaar: 1-1. VVA leek enigszins aangeslagen door deze tegentreffer.

In de 65e minuut gaf Nick Jonkman een prima voorzet op Matthijs Platvoet, het leverde echter geen treffer op. Direct daarna leidde slordig balverlies tot een snelle counter van NWVV en deze werd prima uitgespeeld en afgerond door Aardema van NWVV: 2-1.

Het werd wel duidelijk dat VVA steeds meer tegen zichzelf aan het voetballen was dan tegen onze vrienden uit Nieuw-Weerdinge. Voetbaltechnisch was VVA wel beter, maar de inzet en het fanatisme aan NWVV zorgde voor evenwicht.

In de 68e minuut wilde een verdediger van NWVV de bal terugkoppen op zijn eigen doelman, die daar niet op rekende en de 2-2 was een feit.

VVA bleef onder haar niveau spelen en NWVV kreeg een prima kans. Doelman Bunk redde bekwaam en voorkwam daarmee een achterstand. De ingevallen Niek Kuiper kreeg kort daarop een prima mogelijkheid, na een steekbal van Erik Wencker, maar de bal stuiterde ongelukkig op en daarmee ging ook deze mogelijkheid verloren.

In de laatste vijf minuten kreeg Erik Wencker nog een tweetal mogelijkheden. Het eerste schot belandde in de handen van de doelman en de tweede ruim naast. In beide situaties had Erik ook kunnen kiezen voor het afleggen op een medespeler die ook in goede positie stond.

Na ruim 90 minuten floot de heer Janssen voor het einde van deze, voor VVA, teleurstellende wedstrijd. Beide ploegen kunnen een punt bijschrijven.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.